Winterschool

60,00

Winter in Arnhem!

Ga voor een gezellige warme creatieve dag naar Juffrouw Jannie. Zet je muts op, doe je stoute handschoenen aan en ga lekker creatief tekeer bij Juffrouw Jannie. De winterdag staat gepland op 27 januari en er is er ook eentje op 3 januari.

Beschrijving

Kom deze winter naar de Winterschool bij Juffrouw Jannie, waar creativiteit en winterpret samenkomen! Samen met Juffrouw Jannie (Dorieke Duis, kunstenaar en oud-juf) en Sean Freeman (saxofonist van Level 42 en mede-eigenaar) duik je in de wereld van winterkunst. In een gezellige en warme sfeer (letterlijk dankzij de vloerverwarming!) gaan we aan de slag met twee kunstprojecten per dag. Verwacht een warm winterlandschapje van Bob Ross, en nog veel meer nieuwe technieken en knutsels. Alles in het thema van de winter, terwijl we genieten van fijne wintermuziek.

Naast kunst maken, is er tijd voor winterspelen buiten, zodat de kinderen lekker in beweging komen. En als klap op de vuurpijl helpen de kinderen mee met het bereiden van een winterlunch en krijgen ze een fruitpauze. Pantoffelsokken mogen aan, want het wordt echt gezellig!

De winterschool vindt plaats op 27 januari 2024 en 3 januari 2025, van 10:00 tot 16:00 uur. Een dag vol creatieve fun voor slechts 60 euro, inclusief lunch, materialen en alle winteractiviteiten. Zorg ervoor dat je erbij bent en stuur ons een bericht om je aan te melden!

Extra informatie

Datum

03-01-2025 van 10.00-16.00